Verdachte geklist na afpersing te Aartselaar!

In de nacht van 4 juli werden onze diensten te Aartselaar aangesproken door een groepje jongeren. Zij zouden door drie verdachten bedreigd zijn met een vuurwapen en een mes en er zou tevens een schot gelost zijn.

Aan de hand van verder onderzoek naar de feiten, slaagden onze speurders erin een verdachte te identificeren en van zijn vrijheid te beroven!

In de nacht van 4 juli werden onze diensten te Aartselaar aangesproken door een groepje jongeren. Zij zouden door drie verdachten bedreigd zijn met een vuurwapen en een mes en er zou tevens een schot gelost zijn. De slachtoffers werden verplicht om hun spullen op de grond te leggen. De drie verdachten zouden vervolgens zijn opgeschrikt door een getuige en te voet de vlucht hebben genomen. Van één van de slachtoffers  werden enkele bezittingen gestolen. 

Aan de hand van verder onderzoek naar de feiten verkregen onze diensten bijkomende informatie van de slachtoffers aangaande een mogelijke verdachte. In aanwezigheid van onze diensten in burger, vond hierop volgend een ontmoeting plaats tussen slachtoffer en verdachte. Onze collega's kwamen succesvol tussen waarbij de verdachte van zijn vrijheid werd beroofd.

De betrokken minderjarige werd vandaag, 10/07/2020, voorgeleid. De jeugdrechter heeft inmiddels gepaste jeugdbeschermingsmaatregelen opgelegd. Het onderzoek naar mogelijke andere verdachten is lopende. 

Samenwerken, samen veilig! 

 

Labels