HEKLA vat twee vermoedelijke autodieven

Dankzij de melding van een alerte buurtbewoonster konden de interventieploegen van onze lokale politie HEKLA afgelopen dinsdag twee vermoedelijke autodieven op heterdaad betrappen en arresteren.

De twee werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het onderzoek loopt verder.

Merkt u verdachte personen of voertuigen op in uw wijk?  Bel 101!

Op dinsdag 10 maart konden de interventieploegen van onze lokale politie HEKLA twee vermoedelijke autodieven op heterdaad betrappen en arresteren.

Dankzij de melding van een oplettende buurtbewoonster gingen onze diensten over tot de controle van een verdacht voertuig in Edegem. In het voertuig troffen we, naast allerlei inbrekersmateriaal en drugs, verschillende onderdelen van voertuigen aan zoals sturen, radio’s en middenconsoles. 

De twee inzittenden, beiden met de Roemeense nationaliteit, werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het verdere onderzoek moet uitwijzen of de twee verdachten gelinkt kunnen worden aan diefstallen uit voertuigen of andere strafbare feiten.

Merkt u verdachte personen of voertuigen op in uw wijk? Breng ons dan onmiddellijk telefonisch op de hoogte via het nummer 101! 

Samen werken, samen veilig.

Foto ter illustratie.

Labels